Zašto 15 dnevna prognoza vremena nije dobra?

Pouzdanost dugoročnih prognoza značajno opada s povećanjem brojem dana za koji se prognoza izrađuje. Zato su trodnevne prognoze drastično pouzdanije od petnaestodnevnih.Odlučili smo se objavljivati desetodnevnu Weather Underground prognozu. Weather Underground je prvi internetski servis za vremensku prognozu, na webu je prisutan još od davne 1995. godine.


Ne propustite jedinstvenu priliku u 2021. >>>Cijene ljetovanja u Hrvatskoj snažno pale! Provjerite ponudu i rezervirajte odmah!


Ovo nije još jedan članak o štednji s glupim ili iritantnim savjetima tipa 'prilikom kupanja koristite ciglu u kadi kako bi se prije napunila'. Trikove ovog vodiča možete primjeniti odmah >>>Kako uštedjeti bez odricanja: primijenite ove mjerljive trikove odmah


Što se tiče 15-dnevnih prognoza, mišljenja smo da je njihova pouzdanost za 14. ili 15. dan jednaka pouzdanosti prognoza ishoda nogometnih utakmica koje možemo pronaći u tisku ili na raznim sportsko-kladioničarskim web stranicama.

Koje popuste možete ostvariti prilikom vožnje autobusom? Što ako ne iskoristite povratnu kartu? Provjerite u članku Popusti na putovanje autobusom

Ne vidite cijenu autobusne karte?

Korisni savjeti za putovanje autobusom

Izreke, misli, aforizmi i puno Murphyjevih zakona o putovanju

Vicevi o putovanju

Izazov: možete li točno odgovoriti na ovih 12 pitanja o Hrvatskoj? Kviz Hrvatska