Languages

Željeznički kolodvori

Najpovoljniji prijevoznik na hrvatskom tržištu

Zahvaljujući širokoj mreži autobusnih linja Črnja Tours-a odlično su povezane sve hrvatske regije. Povezali smo Istočnu Hrvatsku (Vinkovce, Vukovar, Đakovo, Osijek, Slavonski Brod, Novu Gradišku, Kutinu, Donji Miholjac, Slatinu, Viroviticu, Đurđevac, Pitomaču, Bjelovar, Vrbovec), Zagreb, Rijeku,

[…]

Ne kupujte kartu u tramvaju! Evo zašto…

ZET

Od 1. srpnja ZET uvodi kartu od 7 kuna. Ta karta će vrijediti za  vožnju od 60 minuta unutar jedne tarifne zone.  Postojeća, od 4 kune za 30-minutnu vožnju i dalje će se prodavati.

[…]

Pazite! Kazaljke se ovaj put pomiču ranije!

Naviknuli smo da se na ljetno računanje vremena prelazi u noći sa zadnje subote u nedjelju u mjesecu ožujku. No preciznije govoreći pomicanje kazaljki na satu se događa posljednju nedjelju u ožujku u 2 sata ujutro.

[…]

Napokon zima: početkom tjedna snijeg, sredinom tjedna i do -20 °C u Zagrebu, krajem tjedna veliki preokret – razlika 30 °C!

I DHMZ i norveški yr.no u ponedjeljak i utorak prognoziraju snijeg (ovaj put pri temperaturama znatno nižim od onih pri kojim je padao protekli tjedan, stoga će lijepo podebljati trenutni snježni pokrivač).

[…]

Velika novost u prijevozu: samo jedna karta koja vrijedi za autobus, vlak, tramvaj i trajekt!

IPP

Uskoro na snagu stupa novi zakon o prijevozu, koji će između ostalog, omogućiti integrirani prijevoz putnika (IPP).  Za putnika najvažnije karakteristike IPP-a su:

[…]

Savjeti za putovanje vlakom

Kartu za vlak moguće je kupiti i ranije, u pretprodaji čak i do dva mjeseca prije putovanja. Ako putujete u jednom smjeru, karta vrijedi jedan (do 100 km), dva (do 400 km) ili četiri (više od 400 km) dana. Povratne karte vrijede jedan (do 50 km), dva (do 100 km) ili šest dana (više od […]

Popusti za putovanje vlakom

HŽ nudi raznovrsne mogućnosti uštede prilikom kupovine karata za vlak. Individualni popusti se nude ovisno o dobi putnika, neki prema zanimanjima (učenik, student, novinar…), a postoje i grupni popusti (skupna putovanja, ekskurzije, obiteljske karte…). Kako uštediti i do 85% cijene prijevozne karte u vlaku pročitajte u nastavku.

[…]

Najniže cijene auto plina u Hrvatskoj

Provjerite gdje su najniže cijene autoplina.

[…]

Izmjene voznog reda

Ovaj tjedan mijenjaju se vozni redovi – pročitajte detalje u nastavku.

[…]

Najniže cijene dizela u Hrvatskoj

Provjerite gdje su najniže cijene dizelskih goriva.

[…]