Languages

Željeznički kolodvori

Dokumenti

Svi podaci o autobusnim linijama i cijenama informativnog su karaktera. Ne snosimo nikakvu odgovornost za korištenje istih. Za točne informacije obratite se prijevozniku ili kontaktirajte autobusni kolodvor.

Ne vidim cijenu autobusne karte?!

Ako ne vidite cijenu karte u tablici gdje su navedena vremena polaska i dolaska, trajanje putovanja i prijevoznik, možete si pomoći

tako da kliknete na link ‘Informacije o povratku’  koji se nalazi ispod popisa autobusa na željenoj liniji. U većini slučajeva, cijenu karte možete pronaći u tablici te linije u suprotnom smjeru. Vodite računa da su cijene podložne promjenama koje mi ne uspijevamo uvijek pravodobno ažurirati. Zato uvijek preporučamo da kontaktirate izravno prijevoznika ili polazni autobusni kolodvor.

20% ljudi ima zdravstvenih poteškoća zbog pomicanja sata >>>Pazite! Kazaljke se ovaj put pomiču ranije!

Saznajte konačno jeste li ili niste pravi Balkanac/Balkanka >>>Odgovorite na ovih 12 nemilosrdnih pitanja i doznajte pravu istinu o sebi!

Koje popuste možete ostvariti prilikom vožnje autobusom? Što ako ne iskoristite povratnu kartu? Provjerite u članku Popusti na putovanje autobusom

Ne vidite cijenu autobusne karte?

Korisni savjeti za putovanje autobusom

Izreke, misli, aforizmi i puno Murphyjevih zakona o putovanju

Vicevi o putovanju

Izazov: možete li točno odgovoriti na ovih 12 pitanja o Hrvatskoj? Kviz Hrvatska